Slowfashion och medveten shopping

en amiral-fjäril sitter på en trätrall

Välkommen in i vår butik där vi finns redo att varsamt guida dig bland ekipering och konfektion!

Vi jobbar med varumärken från leverantörer som sätter stolthet i sitt arbete och sina produkter. Väldigt många av plaggen hos oss är Europa-producerade vilket betyder kortare transportsträckor och i förlängningen lägre miljöförluster. Vi väljer alltid reko och eko när det finns tillgängligt hos varumärket eftersom vi tycker att arbetssituationen i produktionsleden är lika viktig att fokusera på som miljömedvetenheten i tillverkningen.

Ett nära samarbete med flertalet leverantörer gör att vi har korta leveranstider för efterbeställningar. Detta gör att slutsålda artiklar och storlekar ofta kan kompletteras i säsong om just den vara du söker är slutsåld, men som ett led i miljötänket kring minskade transporter fokuserar vi självfallet på att först och främst försöka hitta rätt vara till kunden bland befintliga produkter i butik.

Vårt gamla motto ”Service och kvalitet [sedan 1946]” bäddar för att du som konsument kan känna dig lugn. Vi kan det här med ekipering! Vi jobbar för att hjälpa kunder klä sig i medvetet mode, fast utan knasiga utsvävningar. Lolles följer trenderna, vi leder dom inte 🙂 Vi strävar efter slowfashion precis som nöjda och återkommande kunder. Du får bra kvalitet från hållbara tillverkningsprocesser och långvarigt användande av de kläder och skor du köper hos oss.