Varumärken

Vi är stolta över butikens alla fina fabrikat. Lolles jobbar bland annat med Sveriges bästa skjorttillverkare och vi kan klä dig i svensk, tysk och italiensk konfektion. I butiken säljer vi ekipering från huvud till fot från ett tjugotal leverantörer – i sidomenyn till höger ser du dom allihop.

Päls hör hemma på djur tycker vi, och de få ytterplagg med dun/fjäder vi säljer måste varumärket kunna dokumentera som schysst. Fairtrade, närproducerat och ekologisk bomull gör tillverkningen snällare och hos oss finns många vänliga alternativ. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder genomtänkta plagg, helst tillverkade i Europa, och framförallt försöker vi köpa in miljöekonomiska och -medvetna alternativ gällande både textil och hantering.

Genom en nära relation med våra leverantörer har vi ofta möjlighet att beställa hem varor i säsong. Är just din storek slut i butik? Kanske kan vi beställa hem det som saknas direkt från tillverkarens lager. Med leveranser flera gånger i veckan fyller vi på butiken med nyheter och favoriter.

Vi har stor kunskap om våra varumärken, och vi hjälper dig som kund att hitta precis det du vill ha!